CHARACTERISTICS OF ENERGY AND PROTEIN FOODS. A REPORT

Autores

DOI:

https://doi.org/10.32435/envsmoke.20203390-93

Palavras-chave:

Concentrates, Management, Students

Resumo

The feed formulation is a tool of great importance for technicians and producers of domestic animals, since the nutritional requirements of animals must be met, so that they can present a good productive and reproductive performance, directly related to viability, technical and economic value of the animal production system. Veterinary medicine students, during the animal nutrition discipline, had the opportunity to study concentrates, which is reported in this article.

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Biografia do Autor

Gil Dutra Furtado, Cooperativa de Serviços Técnicos do Agronegócio (COOPAGRO). UNINASSAU - Universidade Mauricio de Nassau

Engenheiro Agrônomo e Psicopedagogo, Doutor em Psicobiologia e Pós-Doutor em Desenvolvimento do Meio Ambiente. Atualmente é Cooperado da COOPAGRO (Cooperativa de Serviços Técnicos do Agronegócios ) e pesquisador associado ao LABEA (Laboratório de Ecologia Aquática) da Universidade Federal da Paraíba.

Andrei Felipe Loureiro do Monte Guedes, Maurício de Nassau University Center (UNINASSAU-PB)

Professor of Animal Nutrition/UNINASSAU-PB, João Pessoa, Paraíba

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Publicado

2020-12-28

Como Citar

Furtado, G. D., & Guedes, A. F. L. do M. (2020). CHARACTERISTICS OF ENERGY AND PROTEIN FOODS. A REPORT. Environmental Smoke, 3(3), 90–93. https://doi.org/10.32435/envsmoke.20203390-93

Edição

Seção

Comunicações Curtas

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